EEN NIEUWE CREA MARKT

Er is een nieuw initiatief in de maak. Een van lokaal en creatief geweld, maar ook van gemoedelijkheid, gezelligheid en een vleugje Franse nonchalance. Kortom, een plek waar we na heel deze crisis allemaal enorm naar uitkeken. Het staat allemaal nog in zijn kinderschoenen, vandaar deze wat korte website. Maar daar komt weldra verandering in.

De markt is ondertussen vastgelegd bij de bevoegde stadsdiensten en daarenboven zijn we aangehaakt bij Cultuurweekend Vlaanderen. De markt zal daardoor ook in al hun communicatie verschijnen waardoor we een veel grotere publiciteit krijgen.

STANDHOUDERS INFO

De zoektocht naar standhouders is gestart. We zijn op zoek naar lokale creatievelingen die met hun werk naar buiten willen komen. Van illustratie tot juweelontwerp, keramiek tot mandenvlechten. Je kan het zo gek niet bedenken en wij willen het op de markt zien. We mikken op verscheidenheid, maar het aantal plekken is, door de plek, natuurlijk ook beperkt.

De eerste plekken zijn al besproken maar op dit moment is er nog plaats. Wil je meer info neem dan contact op met marktistiek@outlook.be

Wij sturen je dan alle info door, waarna jij kan beslissen of je ook meedoet.

Een aantal vragen hebben we ondertussen gebundeld, die vindt je op de standhouderspagina. Deze vullen we systematisch aan met meer informatie.

De organisatoren behouden zich het recht een inschrijving te weigeren wanneer deze niet voldoet aan het concept van de markt (lokaal, zelfgemaakt of ontworpen,upcycled, ...). Ook wanneer van een bepaald product al erg veel inschrijvingen zijn kan het zijn dat, om de verscheidenheid groot genoeg te houden, je inschrijving niet wordt weerhouden.

  • Facebook
  • Instagram